Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjät:

Demon 1.7.1998

Ghost 11.4.1994

Demon & Ghost: "Olemme itse aina uskoneet kummituksiin, ja niiden olemassaoloon. Teimme nämä sivut sen takia, että voisimme autaa niitä ihmisiä, jotka ovat tavanneet joskus kummituksen ja eivät saa sitä mielestään. Ja toinen syy on se, että uskomme itse kummituksiin, ja haluamme sanoa ihmisille, että ei kannata heittää pois sitä mahdollisuutta, että kummitukset voivat olla olemassa, vaikket niihin usko."

Demon: "Olen uskonut kummituksiin siitä lähtien, kun olin vuosia sitten yksin kotona alakerrassa. Äitini ja isäni olivat töissä, ja veljeni oli kaverinsa luona. Olin katsomassa netissä Spiritisme-videoita/ohjeita, kun yläkerrasta alkoi kuulua askelia ja matalaa miehen puhetta. Askeleet kulkivat yläkerran käytävää pitkin edestakaisin. Soitin pian äidilleni, ja kerroin tapahtuneesta. Hän ei tietenkään uskonut puheitani, vaan lopetti puhelun saman tien. Kuuntelin hiljaa alakerrassa kuinka puhe hiljeni, ja loppua vähän ajan päästä kokonaan. Pari vuotta tämän tapahtuman jälkeen, sain tietää että talossa oli monia vuosia sitten kuollu vanha mies, joka oli saanut sairaskohtauksen, kun oli kantamassa tiiliskiviä. Sen illan jälkeen en ole kuullut mitään ääniä, mutta pelkään yhä olla yksin kotona...

Ghost: " Olen uskonut kummituksiin siitä lähtien kun isotätini kertoi minulle vuosia sitten sodassa menehtyneestä miehestään; isoäitini oli vuosia sitten yksin kotonaan ja kuuli puhelimen soivan. Hän meni vastaamaan siihen. puhelun päätyttyä hän palasi takaisin tupaan ja näki keinutuolin keinuvan lujaa vauhtia itsestään. Hän meni katsomaan ikkunasta, oliko ukkini käynyt tuomassa postin. Hän ei nähnyt ketään pihamaalla. Hän meni soittamaan ukilleni ja kysyi, oliko tämä käynyt tuomassa postin, mutta ukkini sanoi, ettei ollut käynyt edes talon lähellä. Isotätini meni tarkistamaan ovet, mutta huomasi niiden olevan visusti lukossa, joten siitä ei olisi voinut kulkea ilman avaimia. Tullessaan takaisin tupaan, hän huomasi seinällä riippuvan miehensä kuvan. Kuvassa oli jotain vialla, ei se aikaisemmin ollut hymyillyt. Katsottuaan kuvaa pitkän aikaa, isotätini tajusi, että hänen rakas miehensä oli käynyt tervehtimässä häntä viimeisen kerran. "

Demon & Ghost: " Voit myös kertoa itsekkin mitä sinä, tai tuttusi olette kokeneet Spiritismen tai kummituksien suhteen. Mene ''kerro juttusi'' kategoriaan, ja kirjoita oma tarinasi. Vuoden lopuksi äänestämme, kenellä oli parhain/pelottavin kokemus. Voit myös mennä foorumiin juttelemaan tähän liittyvistä asioista."


©2019 Kummitukset - suntuubi.com