Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: melona

29.01.2014 21:04
eli mä en tajuu täst jutust mitään et voiks joku selittää mikä tää oma juttu on ku mun kamu pyys mut vaan tänne

Nimi: melona

29.01.2014 21:04
eli mä en tajuu täst jutust mitään et voiks joku selittää mikä tää oma juttu on ku mun kamu pyys mut vaan tänne

Nimi: Kirppu

23.04.2012 21:10
Idiootti oot ite ku haukuit eka  Nauran sulle Smash xD Enkä mee helvettiin ku päätän ite minne meen etkä sä!

Nimi: Smash

24.03.2012 17:22
Jos sinä idiootti Kirppu et kerran kummituksiin usko, sinun kannattaisi painua helvettiin näiltä sivuilta, koska jos et usko niin sitten et usko, että älä tule tänne aukomaan sitä päätäsi. Ketään tuskin kiinnostaa sun vittumaiset väittelyt. Sairasta.

Nimi: Kirppu

19.12.2011 17:26
Olin yksin kotona ja sit yhtäkkii olohuoneest kuulu kilahdus ja menin kattoo mikä se oli. Arvatkaa mikä se oli! Ei mikään! Kummitusta ei ollut mistään koska niitä ei ole olemassa! Kummituksia ei oo olemassa, että tiedoksi vaan!

Nimi: pelle

19.12.2009 12:54
Moi! olin kerran mummoni luona. Mummini mies oli kuollut kolme vuotta sitten.Oli ilta, ja ulkona oli pimeää. Olin vierashuoneessa, kun näin ulkona vaalean hahmon, joka käveli edes takaisin ikkunan edessä. Lähdin pois huoneesta kauhun vallassa. Juoksin mummoni luokse, ja kerroin näkemästäni. Mummini ei uskonut minua ja kehotti menemään takaisin nukkumaan. Kävelin käytävää pitkin takaisin vierashuoneeseen, ja rupesin makaamaan sängylleni. Vilkaisin vielä kerran ulos, ja näin että vaalea hahmo oli kadonnut. Huokaisin helpotuksesta, ja käänsin selkäni huoneen ovea päin. Juuri kun olin nukahtamaisillani, kuulin hiljaista ja pelottavaa oven narinaa. Katsahdin olkani yli ovelle päin ja näin, taas sen saman vaalean hahmon oven takana. Rupesin kiljumaan kauhusta, ja samassa kuulin mummoni oven avautuvan ja hän ryntäsi huoneeseeni. Mummoni kompastui lattialle jättämääni vaatekassiin. Hahmo katsoi mummiani ja rysähti lattialle kippuraan ja hakkasi nyrkillä lattiaa. Kuulin juuri ja juuri kun hahmo räkätti hiljaa. Mummini nousi ylös, ja kysyin minulta mikä hätänä. Vastasin kauhun vallassa tuolla, ja osoitin lattialle jossa hahmo hakkasi vieläkin lattiaa. Mummini katsoi osoittamaani suuntaan, ja käänsi päänsä takaisin minuun. Mummi vastasi ettei hän nähnyt mitään. Silmäni suurenivat, ja olin valmis kiljumaan. Näin, kuinka hahmo nousi lattialta ja käveli mummini selän taakse. Hahmo nosti molemmat kätensä mummini kaulan ympärille, ja näytti, että olisi valmis kuristamaan hänet...

©2019 Kummitukset - suntuubi.com